Comunchis frokost-app

Læs mere om appen herunder.

Gør som mange andre

Comunchi's app gør det enkelt at tage ansvar for frokosten

Holdet har lethed i at tilmelde eller afmelde sig frokosten dag for dag ved hjælp af Comunchi-appen. Processen tager blot et minut, og I modtager nøjagtigt den mængde mad, der imødekommer jeres behov. Som personen ansvarlig for frokosten har du altid det fulde overblik over antallet af deltagere.

Portrait of smiling businesswoman chat in app, looking at smartphone with pleased face, order

Frihed og Fleksibilitet

Hvis der er kollegaer, der hovedsageligt arbejder eksternt eller tilknyttet et andet kontor, har de frihed til at deltage i frokostordningen, når det passer dem. Individuel aktivering eller deaktivering af til- og afmeldingsfunktionen for hver medarbejder gør det enkelt for dig at administrere bestillingerne diskret. Er det ikke utroligt praktisk?

Business people having lunch at office cafeteria

Få mere ud af din tid med vores app!

Frokostkalender

Medarbejdere har mulighed for nemt at angive, hvilke dage de er på kontoret og kan fastsætte standardvalg, så frokosten altid er klar, når de er.

Diætrestriktioner & Allergier

Medarbejdere kan angive deres kostpræferencer og allergier, så de altid modtager måltider, der passer til deres individuelle behov og ønsker.

Ugens menu

Medarbejdere kan se ugens menu, inklusive allergiinformation for de forskellige måltider, og glæde sig til en uge med varierede og lækre måltider hver dag

GRATIS FROKOST

Vi giver den første frokost til kontoret GRATIS! - Skriv dig op, så kontakter vi dig snarest