Noon Catering

Frokostordning udviklet af topkokke fra hele verden

Noon Catering

Noon er en unik frokostordning skabt af topkokke fra hele verden. Hver dag kan I nyde autentiske retter inspireret af kokkenes egne hjemmekøkkener, hvilket sikrer en personlig og gastronomisk oplevelse på højeste niveau.

 

Hos Noon tilbyder vi to forskellige frokostordninger: Full Noon og Green Noon.

  • Full Noon giver jer en alsidig menu med det bedste fra både planteriget og kød, fjerkræ eller fisk. I kan se frem til varme hovedretter, sprøde salater, kolde anretninger og friskbagt lyst og mørkt surdejsbrød fra bageriet på BaneGaarden.

  • Green Noon byder på samme brede udvalg, men her er alt 100% vegetarisk, med fokus på det grønne køkken og plantebaserede råvarer.

Med Noon bliver frokosten mere end bare et måltid – det bliver en smagsrejse rundt i verden.

Info:

📍 Byer: Kbh og omegn
👥 Min. ordre: 10 personer
💰 Pris fra: 62 kr.

Inkluderet i Buffeten:

🍛 Varm ret
🥘 Varm vegetarisk ret
🥗 Fyldig salat
🥬 Let salat
🍖 2 x kød pålæg
🥕 1 x vegetarisk pålæg
🍞 Rugbrød
🥖 Surdejs madbrød

Specialkuverter:

🥦 Vegetarisk

🌱 Vegansk

🥛 Laktosefri

🌾 Glutenfri

Mandag

Dagens inspiration: Indisk

Full noon: Dal Gosht med svin, tomat, røde linser, smør og kardemomme – serveret med basmati ris

Green noon: Dal med aubergine, linser, smør, spidskommen og garam masala – serveret med basmati ris

Fyldig salat Kikærter, tomater, mango, grøn chili og koriander. Vegansk:Kikærter, tomater, mango, grøn chili og koriander

Let salat: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager. Vegansk: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager

Det grønne: stykke Indisk agurkesalat med garam masala, grøn chili og peanuts. Vegansk:vegansk Indisk agurkesalat med garam masala, grøn chili og peanuts

Tilbehør til brød

Full noon Oksespidsbryst med peberrodsdressing.

Green noon: Avocado dip med persille, lime og cashewnødder

alle: Yoghurt med zucchini, rødløg og spidskommen

Surdejsbrød og rugbrød

Tirsdag

Dagens inspiration: Klassisk dansk

Full noon: Kylling Danoise med brændte løg og brun sovs – serveret med kogte kartofler med smør og timian

Green noon: Græskartærte med soyaprotein, feta og hytteost – serveret med kogte kartofler med smør og timian

Fyldig salat Ingrid ærter med kål, pære, valnødder og hyldeblomst eddike. Vegansk:Ingrid ærter med kål, pære, valnødder og hyldeblomst eddike

Let salat: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager. Vegansk: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager

Det grønne: Det grønne stykke Maskeret blomkål med karry, syltet peberfrugt og creme fraiche. Vegansk: Maskeret blomkål med karry, syltet peberfrugt og vegansk crem cheese

Tilbehør til brød

Full noon – Rullesteg med svesker og syltede agurker.

Green noon – Svampepaté med timian, rosmarin og muskatnød

Surdejsbrød og rugbrød

Onsdag

Dagens inspiration: Italien

Full noon:Rigatoni med kylling, vesterhavsost, parmesan og salvie

Green noon: Rigatoni med blomkål, hvide bønner, vesterhavsost, parmesan og salvie

Fyldig salat Cæsarsalat med kål, soltørrede tomater, parmesan og croutoner Vegansk:Cæsarsalat med kål, soltørrede tomater og croutoner

Let salat: Cannellini bønner med fior de latte, tomater og kørvel

Det grønne: Romanesco med basilikumsdressing

Tilbehør til brød 

Full noon Salmi med remoulade og ristede løg.

Green noon – Salsa på grillet zucchini med tomat, grøn peberfrugt og citronsaft

Surdejsbrød og rugbrød

Torsdag

Dagens inspiration: Odd veggies

Full noon: Kalkun og grape sauce – hertil gnocchi med græskarpuré

Green noon: Lima bønner, blomkål og padrons i grape sauce – hertil gnocchi med græskarpuré

Fyldig salat Syltet glaskål, bagt zucchini og kikærter

Let salat: Radicchio, hjertesalat og havtorn

Det grønne: Tomat og stracciatella

Tilbehør til brød

Full noon: Æggekage med serrano skinke

Green noon: Æggekage med coeur de boeuf tomat

Surdejsbrød og rugbrød

Fredag

Dagens inspiration: Singapore

Full noon: Beef Rendang med oksenakke, kartofler, kokosmælk og limeblade – serveret med gurkemejeris med rosiner

Green noon: Tomat, linser, løg og jackfruit i chili sauce – serveret med gurkemejeris med rosiner

Fyldig salat Linser, selleri og edamamebønner med gomadressing

Let salat: Kålsalat med æblecidereddike og kørvel

Det grønne: Char Siu marinerede portobello svampe

Tilbehør til brød

Full noon: Roastbeef med estragonmayo

Green noon: Aubergine satay med karry og rød chili

Surdejsbrød og rugbrød

GRATIS FROKOST

Vi giver den første frokost til kontoret GRATIS! - Skriv dig op, så kontakter vi dig snarest