Noon er en unik frokostordning skabt af topkokke fra hele verden. Hver dag kan I nyde autentiske retter inspireret af kokkenes egne hjemmekøkkener, hvilket sikrer en personlig og gastronomisk oplevelse på højeste niveau.
Hos Noon tilbyder vi to forskellige frokostordninger: Full Noon og Green Noon.
Full Noon giver jer en alsidig menu med det bedste fra både planteriget og kød, fjerkræ eller fisk. I kan se frem til varme hovedretter, sprøde salater, kolde anretninger og friskbagt lyst og mørkt surdejsbrød fra bageriet på BaneGaarden.
Green Noon byder på samme brede udvalg, men her er alt 100% vegetarisk, med fokus på det grønne køkken og plantebaserede råvarer.
Med Noon bliver frokosten mere end bare et måltid – det bliver en smagsrejse rundt i verden.
📍 Byer: Kbh og omegn
👥 Min. ordre: 10 personer
💰 Pris fra: 62 kr.
🍛 Varm ret
🥘 Varm vegetarisk ret
🥗 Fyldig salat
🥬 Let salat
🍖 2 x kød pålæg
🥕 1 x vegetarisk pålæg
🍞 Rugbrød
🥖 Surdejs madbrød
🥦 Vegetarisk
🌱 Vegansk
🥛 Laktosefri
🌾 Glutenfri
Dagens inspiration: Indisk
Full noon: Dal Gosht med svin, tomat, røde linser, smør og kardemomme – serveret med basmati ris
Green noon: Dal med aubergine, linser, smør, spidskommen og garam masala – serveret med basmati ris
Fyldig salat Kikærter, tomater, mango, grøn chili og koriander. Vegansk:Kikærter, tomater, mango, grøn chili og koriander
Let salat: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager. Vegansk: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager
Det grønne: stykke Indisk agurkesalat med garam masala, grøn chili og peanuts. Vegansk:vegansk Indisk agurkesalat med garam masala, grøn chili og peanuts
Tilbehør til brød
Full noon Oksespidsbryst med peberrodsdressing.
Green noon: Avocado dip med persille, lime og cashewnødder
alle: Yoghurt med zucchini, rødløg og spidskommen
Surdejsbrød og rugbrød
Dagens inspiration: Klassisk dansk
Full noon: Kylling Danoise med brændte løg og brun sovs – serveret med kogte kartofler med smør og timian
Green noon: Græskartærte med soyaprotein, feta og hytteost – serveret med kogte kartofler med smør og timian
Fyldig salat Ingrid ærter med kål, pære, valnødder og hyldeblomst eddike. Vegansk:Ingrid ærter med kål, pære, valnødder og hyldeblomst eddike
Let salat: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager. Vegansk: Spidskål, gulerødder, ærter, karry og kokosflager
Det grønne: Det grønne stykke Maskeret blomkål med karry, syltet peberfrugt og creme fraiche. Vegansk: Maskeret blomkål med karry, syltet peberfrugt og vegansk crem cheese
Tilbehør til brød
Full noon – Rullesteg med svesker og syltede agurker.
Green noon – Svampepaté med timian, rosmarin og muskatnød
Surdejsbrød og rugbrød
Dagens inspiration: Italien
Full noon:Rigatoni med kylling, vesterhavsost, parmesan og salvie
Green noon: Rigatoni med blomkål, hvide bønner, vesterhavsost, parmesan og salvie
Fyldig salat Cæsarsalat med kål, soltørrede tomater, parmesan og croutoner Vegansk:Cæsarsalat med kål, soltørrede tomater og croutoner
Let salat: Cannellini bønner med fior de latte, tomater og kørvel
Det grønne: Romanesco med basilikumsdressing
Tilbehør til brød
Full noon Salmi med remoulade og ristede løg.
Green noon – Salsa på grillet zucchini med tomat, grøn peberfrugt og citronsaft
Surdejsbrød og rugbrød
Dagens inspiration: Odd veggies
Full noon: Kalkun og grape sauce – hertil gnocchi med græskarpuré
Green noon: Lima bønner, blomkål og padrons i grape sauce – hertil gnocchi med græskarpuré
Fyldig salat Syltet glaskål, bagt zucchini og kikærter
Let salat: Radicchio, hjertesalat og havtorn
Det grønne: Tomat og stracciatella
Tilbehør til brød
Full noon: Æggekage med serrano skinke
Green noon: Æggekage med coeur de boeuf tomat
Surdejsbrød og rugbrød
Dagens inspiration: Singapore
Full noon: Beef Rendang med oksenakke, kartofler, kokosmælk og limeblade – serveret med gurkemejeris med rosiner
Green noon: Tomat, linser, løg og jackfruit i chili sauce – serveret med gurkemejeris med rosiner
Fyldig salat Linser, selleri og edamamebønner med gomadressing
Let salat: Kålsalat med æblecidereddike og kørvel
Det grønne: Char Siu marinerede portobello svampe
Tilbehør til brød –
Full noon: Roastbeef med estragonmayo
Green noon: Aubergine satay med karry og rød chili
Surdejsbrød og rugbrød
Vi giver den første frokost til kontoret GRATIS! - Skriv dig op, så kontakter vi dig snarest
Comunchi – skræddersyet frokost uden besvær
Hos Comunchi samler vi Danmarks bedste frokostkøkkener i én platform, så din virksomhed får en fleksibel og velsmagende frokostordning. Vi står for alt det praktiske – fra bestilling og levering til løbende tilpasning – så du kan fokusere på det vigtige.
Vil du høre mere?
Kontakt os, og lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov.