Tidens Køkken

Hjemmelavet med godt håndværk

Tidens Køkken

Vi leverer frokostordninger i hele Århus området.

Søger du en frokostordning hvor maden er fortrinsvis hjemmelavet, hvor det at være håndværker stadig betyder meget,og respekt for håndværket, så er det os i skal kontakte. 

Om Tidens Køkken

Siden 2000 har Tidens Køkken stået for den kompromisløse holdning til råvarer. Vores menuer afspejler årstiderne og vi bruger fortrinsvist sæsonens lokale råvarer. Menuerne kreeres med kokkeviden og håndværk, og det er selvsagt at alt laves fra bunden.

Med års erfaring fra restauranter i både Danmark og udlandet, samt en baggrund som fiskehandler, kender vi håndværket til fingerspidserne. Vi eksperimenterer, tester og udvikler hele tiden vores menuer, og lægger stor vægt på at kunne levere en ypperlig gastronomisk oplevelse til en rimelig pris. 

Siden november 2017 har Tidens Køkken haft lokaler i Ormslev og Omegns Borgerhus, og varetaget den daglige drift af det professionelle køkken, og tilbudt selskabsløsninger til både private og erhverv

Info:

📍 Byer: Aarhus og omegn
👥 Min. ordre: 8 personer
💰 Pris fra: 52 kr.

Inkluderet i Buffeten:

🍛 Varm ret
🥘 Varm vegetarisk ret
🥗 2x Fyldig salat
🥬 Let salat
🍖 2 x kød pålæg
🎂 kage
🍞 Rugbrød
🥖 Surdejs madbrød

Specialkuverter:

🥦 Vegetarisk

🌱 Vegansk

🥛 Laktosefri

🌾 Glutenfri

Mandag

Varm ret: Oksegryde med kyllingepølser og grønt, stegte kartofler
Pålæg #1: Kalkunbryst med peberrod og pickles
Pålæg #2: Leverpostej med champignons og hjemmesyltet rødbeder
Salat #1: Ris salat
Salat #2: Grøn Salat
Dressing: Hummus

Tirsdag

Varm ret: Gris med sauce og pasta
Pålæg #1: Æg og rejer, tomat, mayonnaise
Pålæg #2: Spansk pølse med grønt og hybenkompot
Salat #1: Grøn Salat
Salat #2: Linse salat med urter

Dressing:Kold sauce

Onsdag

Varm ret: Lasagne med grønt
Pålæg #1:Røget laks med feta creme

Pålæg #2: Okse spegepølse med remoulade og ristet løg
Salat #1: Kålsalat med granatæble og avocado
Salat #2: Grøn Salat

Dressing:Pesto

Torsdag

Varm ret: Smør stegt kyllingebryst med kartofler, sauce og syltede agurker

Pålæg #1: Rullepølse med  løg og italiensk salat
Pålæg #2: Roastbeef med peberrod og peberrodssalat
Salat #1: Grøn Salat
Salat #2: Pastasalat
Den søde: Mazarin kage med havregryn 

Fredag

Varm ret: Fylde pandekager med oksekød og grønt
Pålæg #1: Kyllingesalat med og purløg
Pålæg #2: Hamburgerryg med urtedressing og karse
Salat #1: Grøn Salat 
Salat #2: Bagte aubergine med tomat og feta

Dressing: Hjemmelavet aioli

GRATIS FROKOST

Vi giver den første frokost til kontoret GRATIS! - Skriv dig op, så kontakter vi dig snarest