Dabba - Kun København

Dabba er synonymt med klimabevidst og frisk madlavning. De er helt og igennem et køkken, der både er miljøvenlig og lækker.

“What You See Is What You Get” – Ærlig Madlavning

Dabba tror på ærlighed i madlavning – en simpel og gennemsigtig tilgang. Her bliver råvarer som gulerødder behandlet med respekt, de er friske, ofte økologiske, og ikke overbehandlede.

Med en zero waste-tilgang og brug af grøn strøm, er Dabba helt i front med klimavenlige løsninger. Deres engagement i bæredygtighed ses i alt fra madkasser til leveringsmetoder, der mindsker madspild og carbonaftryk.

Dabba tilbyder et bredt udvalg af retter, der varierer dag for dag. De står for en spændende blanding af sund og kreativ mad, der tilgodeser forskellige smagspræferencer og kostbehov. Deres menu inkluderer blandt andet “Den Veganske”, som f.eks. kan være en glutenfri og laktosefri ret med blomkålsris og bønner, og “Den Vegetariske”, som kan byde på lækre simregryder med sorte bønner. 

For dem, der foretrækker klassiske smage, tilbyder “Den Klassiske” retter som mørbrad i svampe a la creme. Deres “Den Varierende” menu kan byde på retter som stegt kalkuncuvette. Derudover tilbyder de forskellige typer af håndmadder, sandwich og salater, hver med sin unikke kombination af smage og ingredienser. 

Dabba står for en oplevelse, der ikke kun forkæler smagsløgene, men også passer på vores planet. De leverer kvalitet og variation, der gør enhver frokost til en oplevelse i sig selv.

GRATIS FROKOST

Vi giver den første frokost til kontoret GRATIS! - Skriv dig op, så kontakter vi dig snarest