Retter inspireret fra det danske køkken
Det Danske Landkøkken er et køkken med fokus på den danske madtradition og klassiske danske retter. Køkkenchefen og hans team er dedikerede til at bevare og videreføre de smagsoplevelser, der er kendt og elsket af mange generationer af danskere.
Køkkenet arbejder udelukkende med råvarer af høj kvalitet og vælger altid de bedste og mest friske ingredienser til at skabe deres retter. Fokus er på de sæsonaktuelle og lokale råvarer, så man kan opleve smagen af Danmark året rundt.
Menuerne i “Det Danske Landkøkken” byder på klassiske retter som smørrebrød, stegt flæsk med persillesovs, frikadeller og meget mere. Køkkenet er kendt for deres evne til at fremhæve smagen i hver enkelt ret og samtidig holde fast i de traditionelle opskrifter.
Teamet i køkkenet sætter en ære i at tilbyde en autentisk madoplevelse, og det kan smages i deres hjemmelavede syltetøj, pickles og surdejsbrød. Køkkenet skaber også specialmenuer til særlige lejligheder som jul, påske og andre højtider.
Menuerne tilbydes vegetarisk – vegansk – glutenfri – laktosefri, så alle kan få mulighed for at smage på Danmarks kulinariske traditioner
Vi giver den første frokost til kontoret GRATIS! - Skriv dig op, så kontakter vi dig snarest