Hos Bare God Mad tror vi på enkelhed og ægthed. Klassiske retter, tilberedt med omhu og kærlighed, er hjertet i vores køkken. Vi ønsker at bringe smagen af hjem, tradition og ægte kvalitet til bordet – hver dag.
Vores mad bygger på at bruge friske, nøje udvalgte råvarer. Hver portion varm ret, alle salater, pålæg og brød er lavet med respekt for de gode gamle opskrifter, men med et moderne touch, hvor det giver mening. Vi lægger vægt på at det klassiske ikke bare er “det sikre valg”, men noget, der kan glæde og overraske.
Vi driver også vores eget mikro-bageri, hvor surdejsbrød, rugbrød og specialbrød bages friskt hver dag. Dufter af nybagt brød og den rigtige krumme hører med, og det tror vi gør en stor forskel – både for smagen og for oplevelsen.
Med frihed til variation: Der er mulighed for vegetarisk, vegansk, gluten- og laktosefri tilpasning, så alle kan være med uden at gå på kompromis med smagen.
Når du vælger Bare God Mad til din frokostordning, virksomhedscatering eller dit arrangement, får du ikke bare mad. Du får noget, der giver energi til dagen og glæde ved bordet. Klassisk, kvalitet og kærlighed i hver bid.
📍 Byer: Vejle, Frederecia, Kolding, Middelfart
👥 Min. ordre: 10 personer
💰 Pris fra: 60 kr.
🍛 Varm ret
🥘 Varm vegetarisk ret
🥗 Fyldig salat
🥬 Let salat
🍖 2 x kød pålæg
🍞 Rugbrød
🥖 Madbrød
🥦 Vegetarisk
🌱 Vegansk
🥛 Laktosefri
🌾 Glutenfri
Varm ret: Marineret svinekam
Pålæg #1: Kalkunbryst med paprika mayo og kørvel (Æ)
Pålæg #2: Fuglekvidder med løg, cornichoner og persille (L)(Æ)(N)(S)
Vegetarisk pålæg: Squash creme med citronskal
Salat #1: Pasta salat vendt med krydret feta creme, stegte majs, grønne bønner og ristede kerner (G)(L)(H)
Salat #2: Crudité salat smagt til med citron og appelsinsaft, toppet med æbler, rosiner og små salater
Rugbrød & Surdejsbrød
Varm ret: Kylling med ovnkartofle
Pålæg #1: Rullepølse med persilleærte mayo og syltet agurk (Æ)(S)
Pålæg #2: Hytteost toppet med rødløg, blandet urter og rød peber (L)
Vegetarisk pålæg: Majs-chili spread med urter
Salat #1: Savoykål, Revet blomkål med citron, Gulerods crudité, Revet squash, Stegte rødbeder
Salat #2: Mango-melon-ananas
Rugbrød & Surdejsbrød
Varm ret: Schnitzel med kartofler
Pålæg #1: Lun leverpostej med stegte svampe (S)(L)(G)
Pålæg #2: Hønsesalat med bladselleri og æble tern (Æ)(L)
Vegetarisk pålæg: Hummus med tahin og spidskommen
Salat #1: Kål mix med pære, ærter, edamamme bønner og nødde vinaigrette (N)
Salat #2: Hjerte salat med agurk, tomat og marinerede skalotteløg
Rugbrød & Surdejsbrød
Varm ret: Lun fisk med remoulade
Pålæg #1: Æggesalat med cornichoner, rødløg og karse (Æ)(L)
Pålæg #2: Kogt skinke med friskost rørt med dild og hvidløg (S)(L)(H)
Vegetarisk pålæg: Linse spread med dukkah krydderi
Salat #1: Grillet og rå broccoli, spinat, æbler og ristede solsikkekerner. citron/edikke dressing på siden
Salat #2: Snittet rød spidskål med solbær
Den søde: Citron kage
(Æ)(L)(G)
Rugbrød & Surdejsbrød
Varm ret: Kylling i sursød med ris
Pålæg #1: Vitello tunnato med kapers og urte-salat (Æ)
Pålæg #2: Wiener salat med kartofler, pølser, ærter og purløg (S)(Æ)(L)
Vegetarisk pålæg: Mojo creme
Salat #1: Kinakål, quinoa, soya bønner, forårsløg, mango og peanuts (N)
Salat #2: Lime marineret hvidkål og gulerod til burger
Rugbrød & Surdejsbrød
Vi giver den første frokost til kontoret GRATIS! - Skriv dig op, så kontakter vi dig snarest